Zomer!

Hola lieve lezers,

Hier even een kort berichtje van moi uit Algerije. Met mijn vriendje Idir trek ik deze zomer door Algerije + nog een paar Noord-Afrikaanse landen. Het is hier prachtig & heerlijk, maar de WiFi is een ramp. Het heeft er voornamelijk mee te maken dat ik die tekens op het Arabische toetsenbord steeds verkeerd intik… Grrr.

Maar… nu heb ik iets leuks verzonnen! Het is natuurlijk niet zo tof als er niets op m’n blog gebeurd, en zo kwam ik op het geniale idee om m’n blog-inloggegevens aan mijn nichtje METTE  te geven. Zij is op taalvakantie in Barcelona en gaat stukjes schrijven over haar avonturen in Espana. Ze schrijft erg grappig, dus het wordt vast leuk ! Veel plezier! Ik ga nu een kamelentocht boeken & tot in september!

Bisou L

 

Au pair – in da pocket!

Een zomers nieuwtje… De pocket-versie van Au pair is verschenen! Superfijn want alle exemplaren waren op! En je kunt ‘m nog precies kopen van je laatste tientje 🙂

Heb je je hangmat al opgehangen maar zoek je nog een fijn zomervakantieboek?
Bestel ‘m dan hier!

Bisous van Lot, die nu ook in een hangmat ligt en bijna in slaap is gevallen omdat het nu in Paris echt supertje hot is!

illustratie: Katie Harnett