C’est moi!

Welkom & bienvenue op mijn blog! Ik zal me even voorstellen: Ik ben dus Lot, 16 jaar (en 351 dagen) en woon in Parijs. Ik ben de au pair van Nicolas, de  aller-schattigste kleuter van de wereld. Hij is vijf jaar, heeft bruine krullen en het liefst zwemt hij de hele dag. Verder studeer ik ook een beetje Frans, maar eigenlijk ga ik nooit naar de lessen (ik spreek het namelijk al best wel goed ;-)) (opschepperdeschep).

mijn kamer!

Ik ben heel druk bezig om een film te maken. Een zomer in Parijs II gaat-ie heten. De film gaat over Parijs én mijn Franse moeder (ze was hier vroeger actrice, maar is overleden toen ik nog très petite was), en ik film dan ook in heel veel verschillende buurtjes. Nicolas en mijn beste vriendin Katrin gaan vaak mee, dat is niet alleen gezellig maar ze helpen me ook goed.

Op aupairmeisje.com schrijf ik over alles wat ik hier in Parijs mee maak. Ook vind je er tips voor als je ook aupair bent, weetjes over Parijs, filmpjes en een heleboel andere leuke dingen.

Ik vind het super dat je mijn blog bezoekt en ik ben gek op het krijgen van heel veel berichtjes!!! Je kunt me ook toevoegen op Facebook!!

http://www.facebook.com/lot.bergman

Bisous Lot

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *