Olé!

Olé! roep ik op 18 augustus, want dan ligt het allernieuwste boek van Elisa van Spronsen in de winkel! Het verhaal gaat over de zusjes Mette (15) en Sara (14) die twee weken op taalcursus gaan in Barcelona. Tenminste… dat is het plan. Maar dan krijgt Sara vlak voor vertrek een skateongeluk, waardoor ze niet mee kan. Hoewel ze het eigenlijk heel erg eng vindt, besluit de stille en verlegen Mette dan maar in haar eentje te gaan. In het begin voelt ze zich best alleen. Ze moet nu zelf vrienden maken en alles in haar eentje fiksen, en ze spreekt natuurlijk bijna nog geen Spaans. Maar in de loop van haar vakantie krijgt ze langzaam lef. En dat niet alleen… Er is ook nog iets met ‘amore’! Het Spaanse woord voor liefde!

Een sprankelend zomerboek en minicursus Spaans ineen!

En… grappig feitje. De zusjes Mette en Sara zijn nichtjes van LOT!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *