Zooooo’n zin in Berlin

Ik heb zin in de lente én in nieuwe kleren. En omdat ik waarschijnlijk  een poos in Berlin (!!!!!) ga wonen (lees er in mei alles over in mijn nieuwste boek!) ben ik me aan het verdiepen in TOLLE Duitse kledingmerken. Ik heb net iets tofs ontdekt: Blutgeschwister. Beetje gekke naam, maar ze hebben echt dingen waar ik vrolijk van word 🙂

Zie plaatje!

Als je ook een leuk Duits merk kent, of een leuk shop-adresje in Berlijn, laat het me weten. Ik ga nog ff online verder kijken. Slaap lekker voor straks en TSCHUSS!!

Franse vlecht

Mijn vriendinnen en ik zijn op YouTube filmpjes aan het kijken hoe je een beetje coole kapsels kunt maken. We vinden onze haren momenteel allemaal nogal aan de ZAAIE kant.  Op YT heb je van die tutorials,  dan zie je stap voor stap hoe je het moet doen. Deze is bijvoorbeeld ook leuk 🙂

Toen ik afgelopen zomer in Spanje op vakantie was, stond er naast ons op de camping een meisje (Paty) en zij kon zulke coole vlechten maken. Bij mij maakte ze deze invlecht. Ze noemde het een Franse vlecht. Zie foto!

Katrin probeert het nu aan de hand van deze foto na te doen, maar helaas lukt het nog niet zo… Ze is al een half uur bezig 😉 O, jongens ik moet weer even stil zitten. Katrin denkt dat ze nu écht de juiste techniek heeft gevonden 😉

 

Duizend-dingenlijstje

Haha, ik vind dit soort dagen ook altijd heel erg leuk, maar vandaag heb ik een to-do-lijst die zo lang is dat-ie bijna niet meer in mijn opschrijfboekje past. Ik schrijf de dingenlijst daarom even op mijn blog, want dan heb ik een soort van stok achter de deur. Jullie kunnen dan bijvoorbeeld even vragen: Lot heb je dit en dat wel gedaan? Ik zit nu nog met een kop thee(!) en een croissant in pyjama op bed. Zo maar snel douchen en actie op de redactie!!!

1. Ik heb Nicolas beloofd om samen zelf pizza’s te gaan maken. Dus we moeten even naar het buurtwinkeltje toe om boodschappen te doen. Nicolas wil er altijd de meest gekke dingen op (Nutella enzo).

2. Ik wil graag nog een scène op het ChouChoupleintje opnemen voor de film waar ik mee bezig ben. En nu schijnt de zon nog, dus ik moet echt snel zijn!

3. Van drie Nederlandse meisjes heb ik weer wat aupair-vraagjes gekregen. Die moet ik vandaag gaan beantwoorden… Want deze meisjes willen na hun examens in juni al weg!

4. Katrin belt me straks om even te overleggen naar welke film we vanavond zullen gaan. Iemand any ideas? Straks even checken wat er zoal draait.

5. Ik heb witte t-shirts gekocht waar ik met een strijkijzer leuke plaatjes op wil maken. Die shirtjes liggen al 2 weken in een H&M-zakje ergens in mijn kamer. Maar WAAR?! Misschien toch meteen ook maar ff mijn kamer opruimen. Ik verzin al een paar dagen smoesjes dat Lauren en Beau mijn kamer niet mogen betreden.