Lots favorietjes nummertje zoveel

Ik ga weer even een stukje schrijven voor mijn zelfverzonnen rubriek Lots favorietjes.

Ik ben de tel inmiddels kwijt, ik heb namelijk nogal veel favorietjes 🙂

Ik ken een erg leuk tentje in de Marais (wijk in Parijs) en het heet…

Le Loir dans la théière

Hier kun je lekkere zelfgemaakte taarten, broodjes en quiches eten in een soort van huiskamer (dat sfeertje). Op de muur zie je allerlei figuren uit Alice in Wonderland.

Theetje erbij en latops zijn verboden! (dat vind ik soms wel een minpuntje, maar soms ook niet ;-))

Dit is het adres: 3, rue des Rosiers (ook in de Marais)

O, ja aan dit favorietje is ook een prijsvraag verbonden. Raad wat de betekenis is van  Le Loir dans la théière en ik trakteer de winnaar op t&t (thee en een taartje)!

Een nieuw boek over mij!

Jaaa, je leest het goed! Er komt een nieuw boek over mij! Ik ga naar Berlijn! En in mei is-ie overal te koop.

Ik heb de cover al gezien en hij wordt héél gaaf. Ik plaats ‘m binnenkort natuurlijk op mijn blog.

Dit tekstje komt op de achterflap te staan:

Lot is nu al bijna een half jaar au pair bij de familie Pastisse in Parijs en ze heeft het er erg naar haar zin. Ze heeft een heus Frans vriendje en ze is druk bezig met het maken van haar eigen film Een zomer in Parijs deel II. Dan hoort Lot van haar Duitse vriendin Katrin dat er in Berlijn een internationaal filmfestival georganiseerd wordt voor jongeren: Under [ground] 20. Er komen belangrijke mensen uit de filmindustrie op af, die op zoek zijn naar fris en nieuw talent. Ook is er een competitieprogramma aan het festival verbonden. Lot is door het dolle heen. Hoe ze het voor elkaar gaat krijgen weet ze nog niet, maar zij moet hoe dan ook naar Berlijn!

Sample sale

Echt zo cool, ik mocht vanmorgen mee met Lauren naar de sample sale van Cat & Walk (Lauren is modeontwerpster bij dat label). Op een sample sale kun je superkoopjes doen. En het is allemaal nieuwe collectie! Ik kwam er achter dat met name de kleur bordeaux-rood erg hot is. Het was er heel vol en druk, en bijna had ik nog ruzie gekregen om een jurkje (ik had hem écht als eerste), maar hieronder… mijn buit!

tientje!

jurkie voor 15 euro!

en dit bloesje heeft Lauren voor me betaald!