Snowgirl

Hier even snel een berichtje vanuit de Franse Alpen. Want daar ben ik nu! Beau, Lauren en Nicolas gaan ieder jaar op wintersport. Ze kunnen alledrie heel goed skiën, en ze zijn nu ook allerlei hoge bergen aan het afroetsjen.

Ik zit nu in een Après Ski-barretje te wachten op mijn kaasfondue. Mijn eerste snowboardlesje (snowboarden is natuurlijk so much cooler dan skiën) van vandaag zit er namelijk alweer op en ik heb echt zoooveel blauwe plekken. Wist niet dat het zo moeilijk was en dat ik zooooveel zou vallen… Ik ga zo maar even wat You-tube-filmpjes bekijken, misschien leer ik daar nog wat van 😉

Koude kusjes LOT

Snowgirl

De mooiste kerstboom van Parijs!

Kennen jullie Lafayette? Dat is een soort Franse Bijenkorf. Ieder jaar zetten ze daar een super-duper-prachtige kerstboom neer. Ik heb net even vanaf de roltrap een fotootje gemaakt.

Klik

Klik

Ik krijg er helemaal een kerstgevoel van. Jullie niet? Ik ben nu in de stad kerstcadeautjes aan het shoppen (Lauren wil parfum CHANEL NOIR, vandaar dat ik in de Lafayette ben, maar ik vind het hier iets trop chèr!). En nog iets leuks: volgende week ga ik waarschijnlijk naar de sneeuw! Snowboarden! Dat vertel ik nog, oké!?