Zomer!

Hola lieve lezers,

Hier even een kort berichtje van moi uit Algerije. Met mijn vriendje Idir trek ik deze zomer door Algerije + nog een paar Noord-Afrikaanse landen. Het is hier prachtig & heerlijk, maar de WiFi is een ramp. Het heeft er voornamelijk mee te maken dat ik die tekens op het Arabische toetsenbord steeds verkeerd intik… Grrr.

Maar… nu heb ik iets leuks verzonnen! Het is natuurlijk niet zo tof als er niets op m’n blog gebeurd, en zo kwam ik op het geniale idee om m’n blog-inloggegevens aan mijn nichtje METTE  te geven. Zij is op taalvakantie in Barcelona en gaat stukjes schrijven over haar avonturen in Espana. Ze schrijft erg grappig, dus het wordt vast leuk ! Veel plezier! Ik ga nu een kamelentocht boeken & tot in september!

Bisou L

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *