Sneeuwpoppie op zijn koppie

Hey girls,

Deze foto moet ik gewoon echt even met jullie delen! Dit sneeuwpoppie op zijn koppie hebben Nicolas en ik gemaakt. We vonden een gewone sneeuwpop zóóó ouderwets.

Nu maar hopen dat het nog heeeel lang blijft vriezen!

Bisous LOT

PS Wil je ‘m in het echt bewonderen? Hij staat bij het tuinhuisje van de Jardin du Luxembourg. Wees er snel bij, want strax is-ie gesmolten.

Lot’s good intentions :-)

1. Mijn film Een zomer in Parijs, deel 2 ein-de-lijk afmaken! (leuke achtergrondmuziekjes kiezen en de boel ‘editen’ , poster maken en nog meer things to do). En daarna wil ik een echte première gaan organiseren 🙂

2. Eindelijk eens leren naaien (misschien wil Lauren me wel helpen!). Op de site van Studio Vlijt zag ik hoe je zelf hele leuke tasjes kan maken. Reversible, dus aan 2 kanten te dragen. Ik heb nu al zin om op zoek te gaan naar toffe stofjes! (Ik zie nu ook dat er ook een boek van is: Het grote zelfmaakboek voor meisjes van Kristel van Genugten).

3. Dit hoort ook nog een beetje bij 2… Vaker mijn kleren pimpen, in plaats van alles nieuw te shoppen, dan kan ik eindelijk eens een keer SPAREN (voor een nieuwe camera!!!)

zo'n shirtje zou ik best zelf kunnen maken...

 

4. Wat vaker naar Franse les gaan… Madame Isabel doet altijd voor de grap net alsof ze niet meer weet hoe ik heet 😉

5. Meer van de wereld zien! Ik zou heel graag een keer naar Berlijn willen!! (en ook naar New York, Barcelona, Zweden, Sydney en Rome).

Zo, over een jaar ga ik eens bekijken of het allemaal gelukt is! Hebben jullie nog goede voornemens of doen jullie daar niet aan? Laat het me weten! Allemaal een geweldig 2013!