bionade

Ik ga in een reclamefilmpje spelen! Van Bionade! Heel veel mensen weten niet wat dat is (daarom komt er denk ik ook een reclamefilmpje van :-)), dus ik leg het ff uit:

Het is een fruitig en kruidig frisdrankje, geproduceerd op biologische basis. Zeer verantwoord dus. Er zijn allerlei smaken: vlierbessen, lychee, kruiden of gember-sinaasappel. Allemaal hartstikke lekker, behalve die laatste met gember (vind ik dan).

Ik was in een café zo’n flesje Bionade aan het drinken en toen kwam er een vrouw op me af. Ze werkte op de marketing-afdeling van Bionade en ze zei: ‘Dit hier is Dieter (ze wees naar een man met een camera op zijn schouder) en we filmen spontaan in barretjes leuke mensen die Bionade drinken. We vinden het zó supertje-nep om acteurs in te huren die heel overdreven zeggen hoe ‘verrukkelijk’ ze het drankje vinden (en dat misschien helemaal niet menen). Vandaar dat we ‘in het wild’ Bioande-fans spotten en ze vragen om een eerlijke reactie. Dat past helemaal bij ons merk.’

Grappig en goed idee hè!? Natuurlijk wilde ik meedoen. Ik zei dat ik het aller-lekkerste drankje van de wereld vond (nog steeds een beetje overdreven, maar ja) en toen knoeide ik een beetje en moest ik giechelen. Ook zei ik eerlijk dat ik de sinaasappel-gember minder geslaagd vond, maar dat gaan ze er  waarschijnlijk uitknippen.

In mei komt-ie op de Nederlandse TV! En nog even voor de duidelijkheid: er spelen dus nog een heleboel andere leuke mensen in het filmpje. Het is dus niet zo dat ik een hoofdrol heb ofzo 😉 Maar toch ben ik heel erg trots 🙂

Proost!!

X LOTTIE

 

 

Jurkjesboom

Hallo girls, mädchen & les filles,

Gisteren kwam Lauren terug van één of andere hippe foto-expo met deze foto. Ik vind ‘m zo leuk én sprookjesachtig. Ik wou dat er echt dat soort bomen bestonden 🙂

The dress lamp tree van Tom Walker

Als je nu de zware 19e-eeuwse voordeur van ons huis op de Grand Rue  opendoet, is het eerste wat je ziet deze jurkjesboom!

Little birdies

Spring is in the air! De hele week word ik al wakker door het gefluit van een paar vrolijke vogeltjes. Ik kreeg spontaan zin om vogeltjes te tekenen, maar die mislukten de hele tijd 🙁 Op internet vond ik deze online cursus vogels tekenen. Ik heb het truukje nu door en ik kan gewoon niet meer stoppen!! Overal vind je ze: in de hoekjes van mijn schrijfboekje, op mijn boodschappenlijsten en op de bonnetjes die ik altijd bij Beau en Lauren moet inleveren. Ik heb er zelfs per ongeluk een op het rapport van Nicolas getekend. Deed ik echt niet expres. Hihi!

www.thimble.ca

Things I like

Notitieboekjes, ik kan er geen genoeg van krijgen! Op mijn bureau ligt al een heel stapeltje en ik vind het meestal veel te zonde om er écht in te schrijven. Dit (zie foto hierboven)  is mijn nieuwste aanwinst: voor al mijn filmplannen & andere goede ingevingen!

Dit tasje is toch echt te cute!? Ik zag hem in de etalage van een kinderwinkeltje in Parijs hangen. Natuurlijk heb ik helemaal geen nieuwe tas nodig, maar het is natuurlijk wel het ultieme Parijse souvenirtje (goed excuus toch!?)

Zó leuk bedacht, deze gratis complimentjes. Ga ik printen en op mijn kamerdeur hangen!