Iets heel erg stoms!

O ik heb toch zoiets stoms gedaan! Ik kan mezelf wel voor m’n kop slaan 🙁 🙁 🙁 Ik vertelde laatst toch dat ik zo’n tof zomerbaantje had gevonden? Bij dat kettingen-oorbellen-armbanden & kleertjes-winkeltje? Ik ben daar dus vorige week begonnen en de eerste ochtend liep het allemaal behoorlijk lekker. De klandizie bestond vooral uit: veel toeristen  (zoals een paar Amerikanen die dol waren op de Eiffeltorenkettinkjes), hippe Parijse meisjes (die vooral T-shirtjes van See By Chloé pasten) en  studenten die mij de hele tijd advies vroegen over armbandjes (uiteraard gaf ik heel eerlijk mijn mening & dat werd gewaardeerd).

Alles liep dus – zoals gezegd lekker – totdat er  ’s middags een nogal excentrieke stylist langs kwam (hij liet z’n kaartje nog zien, ene Jules nogwat). Hij zag er heel opvallend uit: hij droeg een hoge hoed en een groen ribfluwelen pak, en hij had een snor & een baard. In heel snel Frans vertelde hij dat hij bezig was met een fotoshoot op locatie in opdracht van de Franse Glossy Mademoisselle M. Hij had met mijn bazin gesproken en kwam ‘zoals afgesproken’ de spulletjes ‘even uitzoeken.’ Binnen 10 minuten was-ie er vandoor met 3 kettingen, 3 armbanden en 15 ringen.

Toen mijn bazin die middag langskwam, en ik achteloos vertelde dat Jules de sieraden inmiddels had opgehaald, bleek zij van niets te weten. Van dat tijdschrift had ze ook nog nooit gehoord. Die Jules was dus gewoon een vette dief!!!! Mijn bazin werd woest op mij en ik weet niet of ik nog terug mag komen 🙁 🙁 🙁

Mochten jullie dus een raar figuur (met snor en een baard) in een groen fluwelen pak in Parijs zien rondlopen, bel me dan please meteen op.

X

deze 3 ringen zijn bijvoorbeeld verdwenen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *