C’est moi!

Welkom & bienvenue op mijn blog! Ik zal me even voorstellen: Ik ben dus Lot, 16 jaar (en 351 dagen) en woon in Parijs. Ik ben de au pair van Nicolas, de  aller-schattigste kleuter van de wereld. Hij is vijf jaar, heeft bruine krullen en het liefst zwemt hij de hele dag. Verder studeer ik ook een beetje Frans, maar eigenlijk ga ik nooit naar de lessen (ik spreek het namelijk al best wel goed ;-)) (opschepperdeschep).

mijn kamer!

Ik ben heel druk bezig om een film te maken. Een zomer in Parijs II gaat-ie heten. De film gaat over Parijs én mijn Franse moeder (ze was hier vroeger actrice, maar is overleden toen ik nog très petite was), en ik film dan ook in heel veel verschillende buurtjes. Nicolas en mijn beste vriendin Katrin gaan vaak mee, dat is niet alleen gezellig maar ze helpen me ook goed.

Op aupairmeisje.com schrijf ik over alles wat ik hier in Parijs mee maak. Ook vind je er tips voor als je ook aupair bent, weetjes over Parijs, filmpjes en een heleboel andere leuke dingen.

Ik vind het super dat je mijn blog bezoekt en ik ben gek op het krijgen van heel veel berichtjes!!! Je kunt me ook toevoegen op Facebook!!

http://www.facebook.com/lot.bergman

Bisous Lot

 

25 reacties op “C’est moi!

 1. Hoi Lot,

  Wat heb je een cool boek geschreven! Mijn vriendin leest hem nu! Ooit wil ik nu ook au pair meisje worden maar dan met een meisje waar ik op kan passen. Ik heb de croque monsieur gemaakt maar de boter was op. Met olie is hij ook lekker!
  Groetjes Imme

 2. Ha Lot,
  Wat een tof boek! Ik heb het on de trein zitten lezen en wilde het liefst ook meteen doorreizen naar Parijs!
  Wanneer kunnen we kouw avonturenfilm gaan zien?

 3. Heeyy Lot,

  Ik ga binnenkort ook naar Parijs ik moet daar op een tweeling passen. Ik heb wel eens gehoord dat tweelingen het goed doe op foto-shoots. Dus misschien kunnen we wat combineren met de het franse mode wereldje!!! We zien wel. Hopelijk tot snel!!

  Sterre

  • Hey EEf,
   Ik ben er heel druk mee bezig! En hij wordt supertjekoel. In het volgende deel zal je er alles over lezen 😉
   Liefs LOT

 4. heei lot, ik vind het boek heel leuk! en tof!
  gebeurd er nog wat met je ‘vriendje’ jee-jee
  of ga je met idir ZO SPANNEND ik ga het snel uuitlezen
  GROETJES:[]

 5. Heyy,

  Je boek is echt heel leuk! Ik ga er ook een boekverslag over maken. En je blog is ook leuk, vooral de DIY’s. Ik heb ook een blog, samen met mijn beste vriendin. Het lijkt me zo cool om naar Parijs te gaan, maar dat durf ik echt niet.. :)

  Lauren x

 6. Heee Lauren, Cool blog heb je! Supervrolijk & zonnig, ik ga je volgen.
  Fijn om te horen dat je m’n boek leuk vond en ik wens je heeeeel veel succes met je verslag. Voor vragen kun je me altijd mailen :-)
  Je naam is trouwens precies dezelfde als de moeder van m’n oppaskindje Nicolas. Zo grappig! Spreek je het ook uit als Loren? Of zeg je gewoon Lauren? Parijs is echt tof hoor, gewoon een keer gaan als je op een dag durft :-) Misschien kunnen we dan een koffietje doen ofzo 😉
  Bisous LOT

 7. hey lot,

  echt geweldig boek, binnen no time had ik m uit, en meteen berlijn berlin gekocht. Nu ben ik bezig met een werkstuk over au pair maar weet jij misschien nog wat hoofdstukjes of site of informatie wat ik er in kan verwerken????

  Liefst Romy

 8. Hallo Elisa,

  Ik vind het echt een top leuk boek!
  Wat vindt jij ervan :)
  Ik hoop dat ik er zo goed cijfer voor krijg, want ik weet het zeker, Dit is een top boek!
  Als deze uit is lees ik zeker Berlijn, Berlin, maar ja, ik kan hem niet vinden!
  Op pad maar !

  Bisous,

  Emmie

 9. Bonjour Lot,

  Je suis à moitié néerlandais et moitié français aussi!
  en ik doe mijn boekverslag over au pair.
  maar ik ben altijd de nerd in mijn klas omdat ik (best) goed Frans spreek.
  had jij dat ook?

  bisous Suusje

  • Bonjour la petite Suus!
   Wat leuk & herkenbaar! Lukt het met je verslag? Ga je ‘m in het Frans schrijven? Dat zou ik wel heel cool vinden. Dan is je docent vet-lang bezig met nakijken omdat-ie een woordenboek nodig heeft. Bisous LOT

 10. heey Lot,
  ik heb balletwee de boeken gelezen en ik vind ze echt super!!! 😉
  ik gebruik het eerste boek nu voor mijn literatuurdossier en ik heb het bijna af! echt superbedankt dat je zo’n gaaf boek hebt geschreven!!!
  komt er nog een derde deel of is dat er al?! zou het heel tof vinden!
  groetjes jolien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *