Hoe word ik een Parisienne? # 2

Vandaag aflevering 2: Draag een streepjes-shirt!

Parisiennes staan bekend om hun ‘je ne sais quoi’- stijl. Ze zien er mooi, chic & tegelijkertijd nonchalant uit. Een streepjes-t-shirt of streepjes-trui heeft ieder meisje uit Parijs wel in haar kast liggen. Dus dat is meteen het huiswerk (wat een leuk huiswerk!!!) van deze week: ga op zoek naar een leuk streepjesitem.

Kijk in je eigen kast (of in die van je moeder/zus/vader), of ga even langs bij de H&M of de Zara. Wil je het écht lekker Frans aanpakken en heb je nog wat zak/kleedgeld over? Shop dan bij Petit Bateau. Dit is een heel bekend Frans kledingmerk & maatje 16 ans (16 jaar) pas jij vast! (Ook in Nederland en België heb je deze winkel).

pour l'inspiration

 

streepjes zijn van alle tijden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *