Slotjesbrug

Hihi, nu woon ik toch alweer best een poos in Parijs, maar vanmorgen slenterde ik een beetje dromerig langs de Seine, en toen zag ik ineens dit:

Pont des amours

Op de Pont des Arts hingen duizenden slotjes. Na wat research kwam ik erachter dat liefdeskoppeltjes van over de hele wereld dit doen! Ze hangen een slotje op de brug en gooien dan de sleutel in de rivier de Seine. Zo bezegelen ze hun eeuwige liefde. Symbolisch hè!? Ik heb net bij een kraampje vlakbij (voor veel te veel geld!) ook een slotje gekocht. Nu wil ik mijn vriendje gaan verrassen met deze überromantische actie…

PS Wil je  er ook naartoe? De brug heet in het echt Pont des Arts enne… koop in Nederland vast een slotje bij de Hema of de Action ofzo 😉

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *