Hola!

In deel III van de Au pair-serie ga ik naar…

Na een overdreven-druk jaartje op de Filmacademie ga ik samen met mijn aupair-familie naar de tofste stad van Spanje: Barcelona!

Fiesta, siësta… tapas, la playa. Hier houdt mijn Spaanse talenkennis wel een beetje op… Als jij nog Spaanse woordjes weet, let me know :-)

7 reacties op “Hola!

 1. hoi Lot
  ik ben zo’n fan van je boeken! hoe kom je erop!
  Ik hou mijn boekbespreking over au pair, alleen wanneer komt deel drie uit?
  Liefs en grote fan
  Saartje

  • Hey Saartje,
   Merci!! Dat vind ik echt superleuk om te horen:-) Bonne chance met je boekbespreking. Ik hoop dat mijn Spaanse avontuur volgend jaar uitkomt. Schrijfster Elisa van Spronsen werkt nu heel hard aan een ander leuk meisjesboek en daarna gaat ze weer met LOT (mij dus, hihi) aan de slag.
   Liefs Lot

 2. Hola guapa! Unas palabras (=woordjes) para ti:
  Casa = huis, cerveza = biertje, plaza = plein, hombre = man, mujer = vrouw, niños = kinderen, perro = hond, me llamo Lot = ik heet Lot, guay = cool, mar = zee, loco = gek, vamos = we gaan, deja me en paz imbècil = laat me met rust idioot (hihi, mag ik dat hier zeggen?).
  Un abrazo (een knuffel), saludos (groetjes) y besitos (en kusjes) Vanesita

 3. Heeeey lottie,
  vas Considera también londres?
  (ga je ook eens naar londen?)
  que parece tan agradable
  Sus libros son de primera clase y su blog es realmente my favorite :)

  xx faartjeh

  • jaaa, dat wil ik heel graag! heb je nog tips? en WAUW… wat kun jij goed Spaans! Kun je me geen lesgeven, haha 😉
   x LOT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *