Bloggers gezocht!

Bonjour tout le monde!

Op Facebook kwam ik onderstaand berichtje tegen en ik moest natuurlijk meteen aan jullie denken! Het is superleuk om een blog bij te houden (al zeg ik het zelf), dus ben je gek op lezen én schrijven meld je dan aan!

Bisous LOT

PS Stem via www.jongejury.nl op je favo-boek (Au pair doet ook mee!)

Wij zoeken enthousiaste jongeren die vanaf oktober tot maart 2014 een leesblog willen schrijven. Als blogger stuur je eens per maand een (korte) blog naar ons op. Hierin schrijf je over de boeken die je leest of hebt gelezen voor de Jonge Jury en vertel je wat je daar van vindt. Maar je kan ook beschrijven hoe er bij jou op school aan het project wordt gewerkt, een tiplijst van je favoriete boeken maken, een fotodagboek bijhouden van wat er op je nachtkastje ligt of een recensie schrijven.

Wij plaatsen jouw blog op onze website en zo help je andere jongeren te kiezen welk boek zij als volgende gaan lezen!
Dus lees jij graag en veel en wil je hier over vertellen aan anderen: meld je dan snel aan door te mailen naar info@jongejury.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *