Leuke post!

Hey girls,

Zoals jullie weten vind ik het altijd te gek om berichtjes te krijgen uit de hele wereld. Het is gewoon heel gezellig, leuk én interessant ( je leert er echt iets van!). Nu heb ik via Lena (uit Buenos Aires, Argentinië) iets heel grappigs leren kennen. Het heet postcrossing. Het is opgericht door iemand uit Berlijn die het jammer vond dat-ie  nooit meer leuke papieren post kreeg. En dat klopt ook wel: iedereen stuurt mailtjes en what’s appjes, een leuk kaartje ligt er niet zo vaak meer op de deurmat meer en da’s best jammer.

Als je je opgeeft bij postcrossing ontvang je leuke post – van mensen over de hele wereld (die je dus niet kent -dat vind ik wel een spannend element;-)). Je hoeft alleen maar even een profiel aan te maken en vertellen wat jij leuke kaarten vindt (ik heb opgegeven: beetje vintage, iets met de natuur of wat zelfgemaaks) en je laat je adres achter. De computer zoekt willekeurig een adresje voor je uit, en daar moet jij dan een kaartje naartoe sturen. Bij mij verscheen er een adres van iemand uit Tasmanië (ik wist geeneens waar dat lag! Het bleek een eiland bij Australië te zijn, supercool!)!

Ik heb een leuk kaartje van de Eiffeltoren gekocht en vertelt wie ik ben en wat ik allemaal leuk vind om te doen (in het Engels). Hopelijk krijg ik nu zelf ook snel leuke post!

X Lot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *