Strandliedje

Is het bij jullie in Nederland ook zo zonnig? Hier in Paris is het hot hot hot. Ik zit op mijn balkon met m’n voeten in een bloempot vol koud water. Van drie jurkjes en heb ik een soort van parasol gemaakt, zo is het nog best lekker fris :-) Ondertussen luister ik naar Tag Am Strand. Bij dat liedje moet ik altijd zo aan mijn Berlijnse avontuur denken. Ik wil echt een x terug om daar een lekker op een stadsstrandje te hangen!

 

3 reacties op “Strandliedje

  1. Hier in Amsterdam is het anders ook onwijs warm!! Ik heb laatst dus een nieuw strand liedje ontdekt. Het is ‘FINDER’ van Ninetoes (supergrappige naam trouwens)… Als ik dat liedje hoor ben ik in m’n hoofd even op vakantie!!! YOLO!!

    • Ik ging laatst door de stad rolschaatsen dat is ook heel leuk en gratis, meer dan 10 km, met muziek en wel 3000 mensen, ook nog eens gezond want je beweegt en erna was er een feest me dj’s. misschien doen ze het wel in meer steden. IIG in Rotterdam! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *