De eerste regels van mijn nieuwe boek

 

Een übercool festival!

Aan:lotlotlot@hotmail.com                                                                                                               Van: katrin@web.de                                                                                                       Onderwerp: under[ground]20, under[ground]20, underground[20]

Hey girl,ça va bien?

Wo bist du? Ik probeerde je net te bellen, maar je neemt niet op. Misschien dat je nog op de taalschool bent? Of ging je nou niet meer naar Franse les? Ik ben het ff kwijt 😉                             O, Lot, ik heb zoiets leuks voor je! Ik weet zeker dat je helemaal door het dolle zal zijn.                    Ik vertel het je zo…

16 reacties op “De eerste regels van mijn nieuwe boek

 1. Hoi Lot,
  Is je nieuwe boek al in de winkel?
  Ik heb net au pair gelezen en ik ben bezig voor mijn boekbespreking :)
  Normaal lees ik niet zo graag maar sinds ik je boek heb gelezen ga ik eens wat meer lezen!
  Ik vind au pair echt een superleuk boek!
  Groetjes!
  Margot :-)

  • Hee Margot,
   Merci beaucoup :-) Een superleuk compliment! En wat tof dat je je boekbespreking over Au pair doet! Het nieuwe boek komt waarschijnlijk in juni uit (het verhaal is al af, is heel leuk geworden al zeg ik het zelf;-)) Ik zet het op de site zetten zodra het boek in de winkel ligt.
   Succes met je boekbespreking!
   X Lot

 2. hey lot! ik heb een paar vragen over het leven van een au pair.
  1. HOE leuk is het precies om au pair te zijn?
  2. had je geluk met een leuk oppas kind?
  3. ik lees het boek Berlijn, berline en heb het in 2 dagen uitgelezen nu heb ik niks meer voor de vakantie dus ga ik het andere boek kopen! maakt het uit in welke volgorde je de boeken leest?
  4. ik wil ook au pair worden in Parijs, heb je tips om een leuke au pair te zijn?
  5. en ik wil verder nog even kwijt dat je de leukste boeken maakt die er zijn! ik hoop dat er snel weer een nieuw boek komt over lot!

 3. Hey Sophie,
  Dank voor je leuke bericht! Ik ben blij dat je mijn avontuur in Berlijn leuk vond! Binnenkort vertrek ik naar Barcelona, en dan komt er een deel 3, YEAH!
  Tof dat je ook au pair wil worden in Parijs. Het is echt een coole stad en je leert goed Frans. Wat ook wel fijn is dat Parijs niet zo ver van NL is. Voor vriendinnen en familie enzo is het dan makkelijk om op bezoek te komen.
  In het begin moest ik wel even wennen hoor (zie boek Au pair, je kunt de boeken trouwens gewoon doorelkaar lezen hoor;-)), maar nu vind ik het te gek om au pair te zijn. Het is slim om van te voren even te skypen met je nieuwe aupairfamilie, dan zie je of je een klik hebt (dat had ik dus niet gedaan :-)).
  En als je je oppaskindje niet zo leuk vindt, dan kun je altijd nog switchen. Een poosje terug had ik op dit blog wat tips opgeschreven, tik bij zoeken even ‘Tips voor Lola’ in, misschien heb je daar iets aan. En hoe je een leuke au pair wordt? Gewoon jezelf zijn en nu lekker veel oppaservaring opdoen :-)
  Bisous LOT

 4. Ik heb het boek in de bieb geleend, voor een boekverslag, maar is dit boek diepgaand?
  Want ik heb een diepgaand boek nodig.
  En is dit boek op niveau?

  Klas 2 Atheneum zit ik in.

  • Welk boek zou beter zijn voor een boekverslag?
   au pair of Berlijn Berlin?

   deze punten moeten kloppen

   – boek op niveau, wat bij je leeftijd past: ik ben 13 jaar, zit in Klas 2 Atheneum.
   – Vertel wie de hoofdpersoon is, en wat het probleem is van de hoofdpersoon,
   – het perspectief van het boek (ik-perspectief toch?)
   – En in welke tijd het is geschreven
   – Wat ik van het boek vond (zoom niet in op details)
   – Wat ik kan ik leren van het boek (de levensles)

   -x- Sylvia

   • Trouwens?
    Wat betekent precies ‘au pair’ ?
    Ik heb het opgezocht in het woordenboek maar daar staat alleen dat iemand au pair kan zijn. Maar wat is het nou precies?

   • Heee Sylvia,
    Merci voor je berichtjes. Leuk dat je zin hebt om mijn avonturen te gaan lezen. Ik denk dat er in allebei mijn boeken wel wat mooie levenslesjes zitten :-) Bijvoorbeeld dat je je eigen dromen moet volgen! Of hoe je je eigen plek in een vreemde stad verovert. Ook thema’s als vriendschap, liefde en de band met je ouders komen aan bod (zo is mijn moeder overleden en ik heb toch een manier gevonden om haar te leren kennen). Eigenlijk best veel verschillende dingen dus :-) Ik ben heel benieuwd wat je van de boeken vindt! Veel succes met alle voorbereidingen.
    X LOT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *