bionade

Ik ga in een reclamefilmpje spelen! Van Bionade! Heel veel mensen weten niet wat dat is (daarom komt er denk ik ook een reclamefilmpje van :-)), dus ik leg het ff uit:

Het is een fruitig en kruidig frisdrankje, geproduceerd op biologische basis. Zeer verantwoord dus. Er zijn allerlei smaken: vlierbessen, lychee, kruiden of gember-sinaasappel. Allemaal hartstikke lekker, behalve die laatste met gember (vind ik dan).

Ik was in een café zo’n flesje Bionade aan het drinken en toen kwam er een vrouw op me af. Ze werkte op de marketing-afdeling van Bionade en ze zei: ‘Dit hier is Dieter (ze wees naar een man met een camera op zijn schouder) en we filmen spontaan in barretjes leuke mensen die Bionade drinken. We vinden het zó supertje-nep om acteurs in te huren die heel overdreven zeggen hoe ‘verrukkelijk’ ze het drankje vinden (en dat misschien helemaal niet menen). Vandaar dat we ‘in het wild’ Bioande-fans spotten en ze vragen om een eerlijke reactie. Dat past helemaal bij ons merk.’

Grappig en goed idee hè!? Natuurlijk wilde ik meedoen. Ik zei dat ik het aller-lekkerste drankje van de wereld vond (nog steeds een beetje overdreven, maar ja) en toen knoeide ik een beetje en moest ik giechelen. Ook zei ik eerlijk dat ik de sinaasappel-gember minder geslaagd vond, maar dat gaan ze er  waarschijnlijk uitknippen.

In mei komt-ie op de Nederlandse TV! En nog even voor de duidelijkheid: er spelen dus nog een heleboel andere leuke mensen in het filmpje. Het is dus niet zo dat ik een hoofdrol heb ofzo 😉 Maar toch ben ik heel erg trots :-)

Proost!!

X LOTTIE

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *