Zooooo’n zin in Berlin

Ik heb zin in de lente én in nieuwe kleren. En omdat ik waarschijnlijk  een poos in Berlin (!!!!!) ga wonen (lees er in mei alles over in mijn nieuwste boek!) ben ik me aan het verdiepen in TOLLE Duitse kledingmerken. Ik heb net iets tofs ontdekt: Blutgeschwister. Beetje gekke naam, maar ze hebben echt dingen waar ik vrolijk van word :-)

Zie plaatje!

Als je ook een leuk Duits merk kent, of een leuk shop-adresje in Berlijn, laat het me weten. Ik ga nog ff online verder kijken. Slaap lekker voor straks en TSCHUSS!!

5 reacties op “Zooooo’n zin in Berlin

 1. Ik heb het boek Au Pair gelezen. Is het allemaal echt gebeurt en zo ja ben je nu nogsteeds in Frankrijk? Het lijkt wel een film, ik zou er zo een film over maken.
  oja en Super leuke site ! xx

  • Heee Mariska, Wat tof om te horen allemaal! Zou heeeeel erg leuk zijn als jij dé film van Au pair zou maken 😉 Ik woon nog steeds in Parijs, maar ga waarschijnlijk een poosje naar Berlijn. Ik wil daar proberen met mijn eigen film door te breken. Bisous LOT

 2. Ik had een leuk rokje gekocht bij WeekDay in Berlijn, maar ik weet niet meer waar dat precies was… ff googelen en je vindt hem vast! XO

 3. Hoi Lot,
  wat leuk dat jij ook naar Berlijn gaat! Ik ben er nu en vind het een enorm gave stad: al die leuke winkeltjes en terrasjes. Ik ben benieuwd wat jij allemaal gaat beleven.
  Groetjes, Monique

 4. Wat tof dat je er nu bent! En ben het helemaal met je eens: ich liebe Berlin soviel 😉 Over een maandje kun je alles lezen over mijn filmavontuur :-) Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *