Franse vlecht

Mijn vriendinnen en ik zijn op YouTube filmpjes aan het kijken hoe je een beetje coole kapsels kunt maken. We vinden onze haren momenteel allemaal nogal aan de ZAAIE kant.  Op YT heb je van die tutorials,  dan zie je stap voor stap hoe je het moet doen. Deze is bijvoorbeeld ook leuk :-)

Toen ik afgelopen zomer in Spanje op vakantie was, stond er naast ons op de camping een meisje (Paty) en zij kon zulke coole vlechten maken. Bij mij maakte ze deze invlecht. Ze noemde het een Franse vlecht. Zie foto!

Katrin probeert het nu aan de hand van deze foto na te doen, maar helaas lukt het nog niet zo… Ze is al een half uur bezig 😉 O, jongens ik moet weer even stil zitten. Katrin denkt dat ze nu écht de juiste techniek heeft gevonden 😉

 

Één reactie op “Franse vlecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *