Duizend-dingenlijstje

Haha, ik vind dit soort dagen ook altijd heel erg leuk, maar vandaag heb ik een to-do-lijst die zo lang is dat-ie bijna niet meer in mijn opschrijfboekje past. Ik schrijf de dingenlijst daarom even op mijn blog, want dan heb ik een soort van stok achter de deur. Jullie kunnen dan bijvoorbeeld even vragen: Lot heb je dit en dat wel gedaan? Ik zit nu nog met een kop thee(!) en een croissant in pyjama op bed. Zo maar snel douchen en actie op de redactie!!!

1. Ik heb Nicolas beloofd om samen zelf pizza’s te gaan maken. Dus we moeten even naar het buurtwinkeltje toe om boodschappen te doen. Nicolas wil er altijd de meest gekke dingen op (Nutella enzo).

2. Ik wil graag nog een scène op het ChouChoupleintje opnemen voor de film waar ik mee bezig ben. En nu schijnt de zon nog, dus ik moet echt snel zijn!

3. Van drie Nederlandse meisjes heb ik weer wat aupair-vraagjes gekregen. Die moet ik vandaag gaan beantwoorden… Want deze meisjes willen na hun examens in juni al weg!

4. Katrin belt me straks om even te overleggen naar welke film we vanavond zullen gaan. Iemand any ideas? Straks even checken wat er zoal draait.

5. Ik heb witte t-shirts gekocht waar ik met een strijkijzer leuke plaatjes op wil maken. Die shirtjes liggen al 2 weken in een H&M-zakje ergens in mijn kamer. Maar WAAR?! Misschien toch meteen ook maar ff mijn kamer opruimen. Ik verzin al een paar dagen smoesjes dat Lauren en Beau mijn kamer niet mogen betreden.

 

2 reacties op “Duizend-dingenlijstje

  1. Heee Silke, nou ik heb ongeveer bijna alles af. Behalve mijn kamer, blijft een troepje (al heb ik die witte shirtjes wel teruggevonden, lagen in de salle de bain). Dus nu kan ik op zoek naar leuke plaatjes om ze te pimpen. En over die pizza: ja, heel bizar maar Nicolas vindt Nutella op zijn pizza helemaal YUMMIE. Hij doet er ook banaan en kaas bij, en zelfs een beetje pindakaas. Ik heb maar geen hapje genomen 😉 Dat durfde ik echt niet 😉 Die van mij smaakte heel lekker, ik had er allemaal Franse kaasjes opgedaan (brie, gorgonzola en chèvre) en als laatste heb ik er rucola overheen gestrooid. XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *