Een nieuw boek over mij!

Jaaa, je leest het goed! Er komt een nieuw boek over mij! Ik ga naar Berlijn! En in mei is-ie overal te koop.

Ik heb de cover al gezien en hij wordt héél gaaf. Ik plaats ‘m binnenkort natuurlijk op mijn blog.

Dit tekstje komt op de achterflap te staan:

Lot is nu al bijna een half jaar au pair bij de familie Pastisse in Parijs en ze heeft het er erg naar haar zin. Ze heeft een heus Frans vriendje en ze is druk bezig met het maken van haar eigen film Een zomer in Parijs deel II. Dan hoort Lot van haar Duitse vriendin Katrin dat er in Berlijn een internationaal filmfestival georganiseerd wordt voor jongeren: Under [ground] 20. Er komen belangrijke mensen uit de filmindustrie op af, die op zoek zijn naar fris en nieuw talent. Ook is er een competitieprogramma aan het festival verbonden. Lot is door het dolle heen. Hoe ze het voor elkaar gaat krijgen weet ze nog niet, maar zij moet hoe dan ook naar Berlijn!

10 reacties op “Een nieuw boek over mij!

  1. Pingback: http://aupairmeisje.com/?p=681 « summerlifetime

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *