IN da Restyle deel II

Ik kreeg een paar mails van meisjes die benieuwd waren naar het eindresultaat van m’n restylede (schrijf je dat zo??) kamer. Ik ben nog niet helemaal klaar, maar de bloemetjes op de muur wilde ik jullie alvast laten zien. Daar ben ik namelijk best wel trots op :-)

Voilà!

Zelfs Beau vond het mooi! Hij heeft me geholpen met het ophangen van de boekenplankjes.

Speciaal voor de foto heb ik maar even opgeruimd (normaal is het niet zo netjes… moet ik er eerlijk bij zeggen)

Bisous Lot

Ps Ik heb deze foto net ook op Facebook gezet. Voeg me toe, als je wil :-)

http://www.facebook.com/lot.bergman

8 reacties op “IN da Restyle deel II

 1. Hello lot,

  Jou boek en blog is super leuk!!
  ik wou altijd au pair worden omdat mijn moeder dat ook heeft gedaan en dat leek me altijd leuk maar door jou boek en blog wil ik nog graager dan eerst!
  Een verschil ik wil in Londen au pair worden!

  -xxx- Hélène die fan is van jou boek en blog1

 2. Hey Hélène,
  Merci beaucoup!
  Londen lijkt me ook heel erg TOF :-)
  Daar wil ik eigenlijk ook snel een keertje naar toe!
  KISS Lot

 3. Bonjour Lot,
  Je boek is echt geweldig! Ik lees hem voor mijn boekverslag! Ik had het boek zo uit, zo leuk was hij! 😀 Ik ben dol op Parijs, al ben ik er nog noooit geweest! Het lijkt me zo romantisch. Ooit wil ik er heen met mijn vrienden. Au pair zijn lijkt me ook leuk, maar ik ben zo bang dat je misschien wel een heeeel rare familie treft, of een hele slordige! een nette lijkt me niet zo erg, daar kan ik me nog wel in vinden. een beetje aanpassen enzo 😀 ik zit pas in de eerste, dus ik kan nog alle kanten op! 😀 En ik vind frans erg leuk! ik had voor mijn eerste S.O een 3.2 :$ oepssss! niet geleerd! maar nu elke keer een 8 of hoger! 😀

  Bisous Shanne die Jaloers is op Lot! xxx

  • Heeey Shanne,
   Dank voor je leuke berichtje!
   Très cool dat je een boekverslag maakt over Au pair! Ik weet helaas niet hoe het lettertype heet, volgens mij zit-ie niet op gewone computers…
   Stuur je’ m naar me op als-ie af is? Mijn adres is: lotlotlotlot@hotmail.com
   Succes ermee, ik hoop dat je een mooi cijfer krijgt :-)
   Wowie, allemaal achten, goed bezig!
   Het is wel een aanradertje hoor, au pair worden (niet alle gezinnen zijn zo maf als die van mij, hihi). Maar idd, je kan nog alle kanten op :-)
   Bisous LOT

 4. Hai! alweer 😀
  ik had nog een vraagje, welke lettertype heb je gebruikt bij de titel van het boek, ik wil dezelfde voor mijn boekverslag maar ik kan hem niet echt vinden..
  hihi 😀

  xxx Dezelfde als net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *