In da restyle

Hoi allemaal,

Mijn kamer is één grote zooi, ik ben hem namelijk aan het restylen. Het mocht van Beau en Lauren, als ik maar niet de muren ging schilderen, gaatjes ging boren of andere blijvende schade zou aanrichten (ons huis is namelijk een monumentaal pand en anders krijgen B&L met de burgemeester van Parijs aan de stok).

Ik heb het heel gedegen aangepakt. Eerst heb ik een moodboard gemaakt, daarna heb ik een plattegrond getekend (van hoe ik het wil hebben) en ten slotte heb ik spullen gekocht (bij de Bouwmarkt, de knutselwinkel en de Bric & Brac) .Toen kon ik dus eindelijk beginnen met het verschuiven van de meubels. Vooral het antieken bureau was heel erg zwaar en er zit nu een kras op het parket.

Shitterdeshit. Eigenlijk ben ik nu best wel moe en heb ik niet zo’n zin meer…

Wow! Dit plaatje had ik op mijn moodboard geplakt. Jammer dat ik de muur niet roze mag schilderen...

Morgen ga ik wel weer verder. Mijn bed kan ik gelukkig nog vinden…

Bisous Lot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *