Een mini-mutsje

Het is herfst en ik ben snip-snotter-verkouden. Al een week! Dus ik was zo slim om online een SUPERCUTE mutsje te bestellen. Slim omdat:

1. Ik dan mooi niet naar buiten hoefde (en het regende én stormde nogal).

2. Ik dan toch een lekker warm & wollig mutsje had, zodat ik de rest van de winter hopelijk niet meer verkouden word.

Het gaat om dit mustJE. Met de nadruk op JE.

het betreffende mutsje (maat 56)

De postbode (geheel in regenpak)  kwam het daarnet brengen. Ik vond het pakketje al vrij klein, en toen ik het openmaakte bleek het dus om een babymutsje te gaan! Ik had de info van de site niet goed gelezen. Dus als er iemand een meisjesbaby heeft van tussen de 0-3 maanden…mail me svp even…

2 reacties op “Een mini-mutsje

 1. haha das niet zo handig!
  wel een mooi mutsje!!
  ik zou hem wel willen maar mij zou hij ook niet passen!
  in december krijg ik wel een nichtje bij dus misschien past het haar wel!
  xxx
  Silke

 2. skattig mutsje! ik pas op een meisje (Vlinder) van acht, duzzz ook te klein voor haar. kun je hem niet ruilen? ik weet trouwens een andere leuke muts voor je. die vind ik wel echt iets voor jou. bij de h&m hebben ze een rode met een hartje erop. ligt bij de kinderafdeling maar je past hem vast! XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *