:-)

Ik hoorde daarnet op het nieuws dat de computer-smiley 30 jaar bestaat!

Hij is in 1982 geleden uitgevonden in Amerika door professor Fahlman. Er was een grapje verkeerd opgevat en hij vond het tijd voor meer duidelijkheid. Zo kwam hij op de :-) en ook op de :-(

Omdat ik hem best vaak gebruik: 30 hoeraatjes voor de smiley!

:-)

2 reacties op “:-)

  1. Bonjour Lot!
    Ik ben een grote fan van je boek! Het behoort zelfs tot één van mijn lievelingsboeken.. Je bent dan ook een soort voorbeeld voor me :$ ik wil als ik klaar ben met de middelbare school ook naar Paris (oui, oui, j’adore Paris!). Mijn plan was vooral om mijn Frans te perfectioneren & hier te gaan wonen. Verder wist ik het nog niet. Nu wil ik misschien ook wel au pair worden.. Tenzij mijn fashionblog heel erg beroemd word en ik hier genoeg mee verdien om van te leven. Nou ja, ik zie wel. Sorry, ik heb je tijd een beetje verspeeld! Oeps!

    Liefs, Charlotte

  2. Hey Charlotte!
    Leuke naam heb je! Wat tof dat je ook plannen hebt om naar Parijs te gaan. Het is echt een aanradertje :-) Misschien woon ik er ook nog wel, als jij komt 😉 Kunnen we samen sjoppen of een espressootje drinken. Ik ben wel heel benieuwd naar je fashion-blog. Waar kan ik die vinden? Misschien kan ik je er een keertje over interviewen voor mijn blog. Bisous Lot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *