chez moi!

Ik ben weer terug in Parijs! Toen ik de Eiffeltoren zag, werd ik zo gelukkig. Deze stad voelt echt als mijn thuis!

J'adore la tour Eiffel!

Beau en Lauren zijn ook weer terug van vakantie en hebben me gevraagd of ik Nicolas een beetje Nederlands wil leren (in ruil voor extra zakgeld, joehoe!!). Bij de Nederlandse bieb (bij het Institut Néerlandais) heb ik een paar leuke kinderboeken gehaald, die allemaal over Parijs gaan.

Dit gidsje is een Lonely Planet voor kinderen en staat vol interessante en grappige feitjes

de tekeningen in dit prentenboek zijn zooo mooi!

 

Vol met leuke Franse weetjes en het grappige is dat het verhaal over een jongetje gaat dat ook Nicolas heet en in Parijs woont!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *