Janne & Lot

Janne in Love: Lottie, eindelijk je bent online! Waar zit je?

Lot :-( : Zeg ik niet.

Janne in Love: Ok, je bent dus nog boos.

Lot :-( : Hoe raad je het zo? Je was toch met mij op vakantie? Het lijkt wel of je Juansie belangrijker vindt dan ik. Waar is-ie trouwens? Liggen jullie voor de verandering eens NIET op een luchtbedje klef te doen?

Janne in Love:  Die is naar huis. Of eigenlijk, naar zijn oma in Sevilla. Familiefeestje ofzo. Ik wil heel graag naar je toekomen en supergraag onze vakantie samen afmaken. Gaan we lekker surfen in Portugal! En heeeeel bruin worden!

Janne zegt Sorry: Enne sorry…

Surfgirl LOT :-) : Janne, ik mis je zoooooo. Neem je de allerhoogste snelheidstrein die er bestaat? Ik zit in een hostel op de Rua de Santa Catarina, 24. In Lisboa! Er razen hier continue surfbusjes voorbij, beloof je dat je heel snel komt!?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *