Ruzie!

 

Ik haat ruzie maar ik heb het toch. Met mijn beste vriendin uit Nederland, Janne. En het stomme is dat het ook nog door een jongen kwam. Juansie heet-ie. Hij stond naast op ons op de camping en Janne was al in love sinds ze dus die hamer voor de tentharingen ging lenen (zie vorige blog) .

Eerst was ik  natuurlijk supertje blij voor haar. Ze waren echt wel schattig samen, maar na een paar daagjes wilde ik door naar Portugal. Je gaat toch niet backpacken om de hele tijd op dezelfde camping te zitten? Maar ik kreeg Janne dus niet mee. Die wilde per se bij Juansie blijven.

Toen ben ik alleen gegaan en nu zit ik in een hostel  (want  het was jannes’ tent) in Portugal. Het is een heel duur en stom hostel zonder ramen.

X een verdrietige LOT

Dit kaartje heb ik in Spanje gekocht en ga ik naar Idir sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *