Sangria in 5 minuutjes

Ons tentje staat, de self-floating matjes & slaapzakken zijn uitgerold en Janne is nu even naar de campingwinkel om inkopen te doen voor de Sangria. We hebben namelijk in Barcelona ontdekt dat je zo heel snel nieuwe vrienden maakt 😉 (En we hebben erg leuke buren, Janne ging net een hamer lenen voor de tentharingen en is in 1 minuut een soort van verliefd geworden op een surfboy met dreadlocks, een Spanjaard. Ze oefent de hele tijd de zin ‘Vamos a la playa’, hahaha).

Dit plaatje kwam ik op internet tegen. Er bestaan gewoon sangriafestivals!

Ik geef jullie het recept! Meteen maar even voor 10 personen :-)

–  2 pakken Sangria (ieder merk is goed, flessen kunnen natuurlijk ook).

–  Stukjes zomerfruit, alles wat je maar kunt krijgen. Wij deden het zo: half doosje druiven, een perzik, stukjes meloen en twee bananen.

–  Eén glas sinaasappelsap.

–  10 kopjes/glaasjes met een citroenpartje erop.

–  De boel mixen en in een glazen kan gieten (als je die tenminste bij je hebt op de camping. Wij doen het gewoon in een thermoskan). En even iets bedenken hoe je het lekker koel krijgt. Wij lieten de thermoskan gewoon een poos <tijdens de siësta, sliep iedereen toch> in het zwembad drijven (moet je wel de dop goed dicht doen!).

Ter inspiratie :-)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *