Zon, Seine & strand

Echt een relaxed zomers dagje gehad! Het was supertjeheet en Idir kwam met het idee om naar het strand te gaan. In Parijs heb je drie stadsstranden. We hebben natuurlijk geen zee maar de burgemeester zorgt ervoor dat er langs de kade van de Seine zand wordt gestrooid. Hoef je niet helemaal naar de echte zee (die is namelijk heel ver weg). En als je je ogen dicht doet en met je blote voeten door het zand friemelt, lijkt het vraiment alsof je ergens aan de de Middellandse zee ligt. Idir ging met Samira en een clubje opa’s jeu-de-boulen en ik heb dit allemaal gedaan:

–          Een lesje Tai chi gevolgd (een Chinees in een gele pyjama gaf gratis les).

–          Op een strandstoel tijdschriftjes gelezen (de nieuwste en op 1 na nieuwste Biba) .

–          M’n nieuwe bikini aan Idir geshowd (goedgekeurd door I.).

voilà, dit is 'm dus!

–          M’n teen in de Seine gedipt (zwemmen est interdit).

–          En o, la la, ik ben best wel bruin geworden!

3 reacties op “Zon, Seine & strand

  • Die bikini is leuk! Waar komt die vandaan? Of is ie alleen in Frankrijk te koop? Misschien kan ik m dit jaar zoeken met mijn ouders op vakantie (Normandië, wel meer kans op regen daar, maar minder lang in de auto en dus minder kans op wagenziekte wat ik altijd beetje heb)
   Vette blog trouwens!
   Xx jitte

 1. Hey Jitte,
  Merci! Hij is van de Printemps , uit Parijs dus! Als je naar Normandië gaat, ligt dat best wel en route :-) Ik zou zeggen: kom gewoon een paar dagen naar Paris. Kunnen we samen shoppen! Bisous L

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *