Een paar leuke dingen…

… die je met je oppaskindje in het voorjaar kunt doen. In welke stad (of dorp) je in de wereld ook woont!

  1. Zoek een watertje en probeer een plat keitje over het water te laten springen.
  2. Ga naar de kinderboerderij. In grote steden hebben ze soms bij een park ook leuke dieren (aapjes, herten & ezels). En woon je op het platteland? Bel eens aan bij een boer. Misschien mogen jullie wel even in de schuur spelen of naar kalfjes of lammetjes kijken. Het is helemaal vet als ze er ook een trampoline hebben.
  3. Pluk bloesems (of gewone bloemen) en zet ze thuis in een schattig vaasje (maak je meteen de ouders van het oppaskind ook weer blij!).
  4. Ga samen met je oppaskind op zoek naar een nieuwe speeltuin. Kinderen vinden het superspannend om op ontdekkingstocht te gaan (Nicolas in ieder geval wel).
  5. Ga naar de middagfilm! Wij gaan morgen naar Azur en Asmar (een Arabische 6 + tekenfilm, ben benieuwd!) Is er geen bios in de buurt? Leg dan rode doeken op de bank en bouw er samen met je oppaskindje eentje na. Vergeet ook de magnetron-popcorn niet (kost maar € 0,99.) Je kunt ook een loketje maken en zelf entreekaartjes in elkaar knutselen! (Deze tip is voor als het regent.)

Één reactie op “Een paar leuke dingen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *