Gast-blogje van Boukje

Hoi, ik ben BOUKJE & ik ben een vriendin van LOT. Ik woon ook in Parijs (maar ben wel Nederlands hoor!) en Lot heeft me gevraagd om een gast-blogje te schrijven. Dat vind ik superleuk, wat ik wil zelf ook een blog beginnen en dan kan ik nu even oefenen. Ik zit op de kunstacademie van Parijs. Ik volg daar een soort vooropleiding. Ik krijg allemaal verschillende vakken. Zoals fotografie.

Ik doe graag grappige dingen met foto's!

En tekenen vind ik ook VET!  We moesten een mooie illustratie zoeken met als thema ‘sucre’ (Frans voor suiker). Ik kwam deze tegen & nu moet ik geïnspireerd op dit plaatje zelf iets nieuws gaan tekenen.

Ik ga vandaag beginnen met mijn opdracht voor school. Ik weet al hoe ik mijn illustratie ga noemen: thee met iets erbij! Als ie af is (en hij is goed gelukt) vraag ik aan Lot of ze hem erop wil zetten!

Één reactie op “Gast-blogje van Boukje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *