Oceaan

Eén van mijn Franse vriendinnen heet Océane. Eerst vond ik dat best een gekke naam. Oceaan, betekent het (maar dat had je vast al geraden). Maar nu heb ik even een onderzoekje gedaan en in Frankrijk is het een hele populaire naam. Hij staat zelfs in de top 10! (op nummertje 9). Hieronder vind je het hele lijstje.

1  Emma
2  Lea
3  Manon
4  Clara
5  Chloe
6  Ines
7  Camille
8  Sarah
9  Oceane
10  Jade

Enne, Lot staat er niet in 😉 Charlotte natuurlijk wel, op nummer 33.

 

Je m'appelle Océane

Je m'appelle aussi OCEANE

2 reacties op “Oceaan

  1. Ha Lot,
    Mijn naam is echt Frans. Maar niet meer heel populair geloof ik…..
    Ik vond nog een grappige website waar je kunt opzoeken hoeveel “sterren” ze je naam geven: http://www.quelprenom.com/

    Charlotte krijgt daar 4,2 van de 5 sterren. Oh en de prinses van Monaco heeft haar dochter ook Charlotte genoemd!!

    Au revoir, Monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *