Kaartje

Nicolas, Beau en Lauren zijn een weekje op vakantie. Naar de Canarische Eilanden. Eerst dacht ik dat dat erg leuk zou zijn, en dat is het ook wel, maar het is ook best wel saai. Ik heb net een beetje de kamer opgeruimd, alle kleren & hoeden van Lauren gepast en gescrabbeld op de Ipad van Beau. Gelukkig kwam er net met de post een kaartje.

Hoi Lot, Ze hebben hier wel zes verschillende glijbanen. Ik ben er al van vijf af geweest, alleen van de Scooby-dive durf ik niet. Maar misschien durf ik het aan het einde van de vakantie wel.  Als ik het wel durf, schrijven mama en ik je weer. X Nicolas

(aan het handschrift te zien had Lauren het opgeschreven).

Dag Lot, we vermaken ons uitstekend in Club Med. Vandaag hebben we gedineerd op een zeiljacht. Heerlijke oesters. Tot volgende week! Groeten B & L.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *