Zaz

Yeah, ik heb eindelijk een leuk liedje gevonden voor de aftiteling van mijn film Een zomer in Parijs, part II! Het is Je veux van Zaz geworden. Dank voor de supergoeie tip, Simone!  Ik word zo vrolijk van dit liedje. Even kijken of Zaz binnenkort een concertje in Parijs geeft. (Dommage, helaas, ze zit in Tokio.)

Het refrein gaat zo (zie tekstje hieronder). Ik ben het uit mijn hoofd aan het leren, zodat ik straks als mijn film in de bioscoop  draait (*droom droom*) ik het mee kan zingen 😉 Doen jullie mee? Klik dan op Je veux.

Je Veux d’l’amour, d’la joie, de la bonne humeur, ce n’est pas votre argent qui f’ra mon bonheur, moi j’veux crever la main sur le coeur papalapapapala allons ensemble, découvrir ma liberté, oubliez donc tous vos clichés, bienvenue dans ma réalité.

 

Één reactie op “Zaz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *