Parijsmeisje gezocht!

Ben jij een meisje tussen de 13 en 16 jaar? Vind jij Parijs helemaal te gek? Wil jij na de middelbare school misschien wel au pair worden? Hou je van lezen en word je blij van een gratis boek? Vind je het leuk om in het middelpunt van de belangstelling te staan? Dan zoeken Elisa van Spronsen en De Utrechtse Kinderboekenwinkel jou!
Op vrijdag 10 februari om 16:00 presenteert Elisa van Spronsen (31, Utrecht) haar allereerste boek, de jeugdroman Au pair. Ze zal het eerste exemplaar overhandigen aan een meisje, dat net als de hoofdpersoon Lot, droomt van een geweldig leven in Parijs.
Ben jij of ken jij zo’n meisje?
Neem dan contact op met Lia Reedijk: kinderboekwinkel@planet.nl 

 

Één reactie op “Parijsmeisje gezocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *