Modepopjes

Parijs is de stad van de mode en ik loop al een poos te zeuren bij Lauren of ik een keer mee mag naar een modeshow. Mijn aupairmoeder is namelijk mode-ontwerpster en werkt bij Cat&Walk (een high fashion modemerk, kende ik eerst ook niet), en heeft dus contacten & ingangen. Maar zij regelt dus de de hele tijd niets voor mij. Ze vindt me te jong (hallo, er zijn meisjes die jonger zijn dan ik en die fashion weblogs hebben en daar gewoon op de eerste rij mogen zitten.)  Ook denkt ze dat ik haar in de weg loop, omdat het voor haar gewoon werk is en ze mij er niet bij kan gebruiken, bladiebla.
En nu hebben Katrin en ik (eigenlijk ik) dus een heel goed idee. Vanavond gaan we proberen om een modeshow van Cat&Walk binnen te sneaken. Je moet gewoon hele rare kleren aantrekken en zeggen dat het mode is. Bijvoorbeeld een schortje omdoen en een t-shirt binnenstebuiten aantrekken. We nemen mijn camera mee en zeggen dat we een fashionblog hebben, genaamd poupettesdelamode.com. Dat betekent modepojes, hihi. Duimen jullie voor ons dat het lukt!?

                                 schets van Lauren die dus modeontwerpster is

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *