La mode

Ik heb iets ontdekt! Geen uitvinding ofzo, maar een stijladvies. Hier komt-ie, speciaal voor jullie, lieve lezers:

Een tuinbroek kan er heel cool, en als je het een beetje goed aanpakt zelfs hartstikke Frans & CHIC uitzien. JA, ik wist het ook niet, maar ik kwam deze plaatjes tegen in een tijdschrift en nu wil ik nog maar één ding: een kort tuinbroekje. In het Frans heet dat trouwens een ‘salopette‘. Ik ren nu door de Rue de la Mode en ik MOET binnen drie kwartier slagen… Over een uur begint mijn cursus ‘Grammaire’ (voor gevorderden) en ik heb met mezelf afgesproken dat ik daar wél écht naar toe ga , dus ik post hier snel de pagina vol inspiratie & laat jullie weten als mijn missie is geslaagd.

Trop cool, n'est ce pas?

2 reacties op “La mode

  1. Ik heb er ook zo een ze zijn echt heel leuk en fijn !!!
    alleen is het hier nog een beetje te kou om het zonder legging te dragen.
    Liefs Bente

    • Hee Bente, wat tof! tja daar heb je wel een puntje. Hier in Paris is het momenteel ook wat frisser. Nog maar ff wachten totdat ‘le soleil’ lekker gaat schijnen. Ik heb er inmiddels ook eentje gescoord en doe er ook nog een legging onder. xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *