deze boekenleggers zijn echt MIGNON (dat is Frans voor schattig)

Weet je wat ik wou? Dat het lente was! Die februari-maand duurt altijd zo lang… Om weer een beetje vrolijk te worden, ben ik voor de kachel gaan zitten met wat knoopjes & paperclips.

Op de site www.ihearnaptime.com kwam ik namelijk deze schattige boekenleggers tegen. Ik heb er al 10 gemaakt en ben ze nu in allerlei boeken ‘aan het clippen’. In het rekenschrift van Nicolas zit een blauw bolletje met witte stipjes, in mijn Franse grammaticaboek zit een roosje, in de ELLE van Lauren zit een mini-spiegeltje en in Beau’s literaire thriller zit een hoedje, hihi. Ik ben benieuwd of ze straks een beetje blij verrast zijn 😉

 

Button Bookmarks  paper clips  fancy buttons  hot glue  felt  All you do is hot glue your paper clip to the button and then cut a small piece of felt to go on top.  The felt will keep the glue sealed in and leave a smooth finished look.  THAT'S IT!!!

Één reactie op “deze boekenleggers zijn echt MIGNON (dat is Frans voor schattig)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *