Deze toffe schoenenkast is Beau NU voor me in elkaar aan het klussen

http://www.apartmenttherapy.com/creative-crates-turned-awesome-154655

Beau – de vader van mijn oppaskindje – zit momenteel ‘in between jobs’. Feitelijk komt het er op neer dat hij geen baan heeft. Hij heeft wel wat ‘dingetjes lopen‘ (dat zegt hij de hele tijd, ongeveer 10 x per dag). Maar volgens mij verveelde hij zich best wel. Toen kwam ik met een cool idee. Beau zei dat had hij wel weer eens zin om iets met zijn handen te doen. Zijn vader was timmerman en Beau had zin in een bouwprojectje.

Nu kwam ik DIT plaatje om internet tegen en vond de schoenenkastjes zo TOF! Ik heb meteen bij de groenteboer wat kratjes gefixt en heb ze zelf in allerlei pastelkleuren geschilderd (mijn handen zijn nu licht-paars met mintgroen). Beau is de boel nu aan het bevestigen. En ik hoor een heleboel gevloek (merde merde merde) (ik betwijfel of Beau het timmermansbloed heeft geërfd 😉 Ik denk dat ik ‘m maar even met rust laat en over een half uurtje weer even boven ga kijken ;-))

xx

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *